Hjem » Stockholm-Bromma Flyplass » Flytid BMA-JM

Flytid fra Stockholm-Bromma Flyplass i Sverige til Jamaica (JM)Hvor lang tid tar det å fly til Jamaica fra Stockholm-Bromma Flyplass i Sverige?
Den lufthavnen som ligger nærmest Stockholm-Bromma Flyplass (Stockholm) er Norman Manley Internasjonale Flyplass (Kingston). Det tar Ca. 10 timer og 30 minutter å fly 8561 kilometer mellom Stockholm-Bromma Flyplass i Sverige og Norman Manley Internasjonale Flyplass i Jamaica.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Stockholm-Bromma Flyplass er Norman Manley Internasjonale Flyplass (Kingston). Det tar Ca. 10 timer og 30 minutter å fly til Norman Manley Internasjonale Flyplass, med en avstand på ca. 8561 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Sverige og Jamaica. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Stockholm og Jamaica. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.