Hjem » Københavns Flyplass » Flytid CPH-GU

Flytid fra Københavns Flyplass i Danmark til Guam (GU)Hvor lang tid tar det å fly til Guam fra Københavns Flyplass i Danmark?
Den lufthavnen som ligger nærmest Københavns Flyplass (Kastrup) er Antonio B. Won Pat Internasjonale Flyplass (Agana). Det tar Ca. 14 timer og 35 minutter å fly 11135 kilometer mellom Københavns Flyplass i Danmark og Antonio B. Won Pat Internasjonale Flyplass i Guam.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Københavns Flyplass er Antonio B. Won Pat Internasjonale Flyplass (Agana). Det tar Ca. 14 timer og 35 minutter å fly til Antonio B. Won Pat Internasjonale Flyplass, med en avstand på ca. 11135 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Danmark og Guam. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Kastrup og Guam. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.