Flytid fra Dubai Flyplass i De forente arabiske emirater til Tyrkia (TR)Hvor lang tid tar det å fly til Tyrkia fra Dubai Internasjonale Flyplass i De forente arabiske emirater?
Den lufthavnen som ligger nærmest Dubai Internasjonale Flyplass (Dubai) er Ataturk Flyplass (Istanbul). Det tar Ca. 4 timer og 30 minutter å fly 3008 kilometer mellom Dubai Internasjonale Flyplass i De forente arabiske emirater og Ataturk Flyplass i Tyrkia.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Dubai Flyplass er Istanbul Havalimani Flyplass (Istanbul). Det tar Ca. 4 timer og 30 minutter å fly til Istanbul Havalimani Flyplass, med en avstand på ca. 3028 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom De forente arabiske emirater og Tyrkia. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Dubai og Tyrkia. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.