Flytid fra Göteborg Flyplass i Sverige til Alaska (US)Hvor lang tid tar det å fly til Alaska fra Göteborg Landvetter Flyplass i Sverige?
Den lufthavnen som ligger nærmest Göteborg Landvetter Flyplass (Göteborg) er Florida Keys Marathon Internasjonale Flyplass (Marathon). Det tar Ca. 9 timer og 45 minutter å fly 7898 kilometer mellom Göteborg Landvetter Flyplass i Sverige og Florida Keys Marathon Internasjonale Flyplass i Alaska.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Göteborg Flyplass er Florida Keys Marathon Internasjonale Flyplass (Marathon). Det tar Ca. 9 timer og 45 minutter å fly til Florida Keys Marathon Internasjonale Flyplass, med en avstand på ca. 7898 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Sverige og Alaska. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Göteborg og Alaska. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.