Hjem » Frankfurt-Hahn Flyplass » Flytid HHN-ZA

Flytid fra Frankfurt-Hahn Flyplass i Tyskland til Sør-Afrika (ZA)Hvor lang tid tar det å fly til Sør-Afrika fra Frankfurt-Hahn Flyplass i Tyskland?
Den lufthavnen som ligger nærmest Frankfurt-Hahn Flyplass (Hahn) er Oliver Reginald Tambo Internasjonale Flyplass (Johannesburg). Det tar Ca. 11 timer og 35 minutter å fly 8710 kilometer mellom Frankfurt-Hahn Flyplass i Tyskland og Johannesburg Flyplass i Sør-Afrika.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Frankfurt-Hahn Flyplass er Oliver Reginald Tambo Internasjonale Flyplass (Johannesburg). Det tar Ca. 11 timer og 35 minutter å fly til Johannesburg Flyplass, med en avstand på ca. 8710 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Tyskland og Sør-Afrika. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Hahn og Sør-Afrika. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.