Hjem » Oslo Gardermoen Flyplass » Flytid OSL-AF

Flytid fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge til Afghanistan (AF)Hvor lang tid tar det å fly til Afghanistan fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge?
Den lufthavnen som ligger nærmest Oslo Gardermoen Flyplass (Oslo) er Hamid Karzai Internasjonale Flyplass (Kabul). Det tar Ca. 6 timer og 35 minutter å fly 4991 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Hamid Karzai Internasjonale Flyplass i Afghanistan.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Oslo Gardermoen Flyplass er Hamid Karzai Internasjonale Flyplass (Kabul). Det tar Ca. 6 timer og 35 minutter å fly til Hamid Karzai Internasjonale Flyplass, med en avstand på ca. 4991 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Norge og Afghanistan. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Oslo og Afghanistan. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.