Hjem » Oslo Gardermoen Flyplass » Flytid OSL-BB

Flytid fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge til Barbados (BB)Hvor lang tid tar det å fly til Barbados fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge?
Den lufthavnen som ligger nærmest Oslo Gardermoen Flyplass (Oslo) er Bridgetown/Grantley Adams Flyplass (Seawell). Det tar Ca. 9 timer og 30 minutter å fly 7680 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Bridgetown/Grantley Adams Flyplass i Barbados.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Oslo Gardermoen Flyplass er Bridgetown/Grantley Adams Flyplass (Seawell). Det tar Ca. 9 timer og 30 minutter å fly til Bridgetown/Grantley Adams Flyplass, med en avstand på ca. 7680 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Norge og Barbados. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Oslo og Barbados. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.