Hjem » Oslo Gardermoen Flyplass » Flytid OSL-CC

Flytid fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge til Kokosøyene (CC)Hvor lang tid tar det å fly til Kokosøyene fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge?
Den lufthavnen som ligger nærmest Oslo Gardermoen Flyplass (Oslo) er Cocos (Keeling) Island Flyplass (Cocos (Keeling) Island). Det tar Ca. 12 timer og 55 minutter å fly 10948 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Cocos (Keeling) Island Flyplass i Kokosøyene.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Oslo Gardermoen Flyplass er Cocos (Keeling) Island Flyplass (Cocos (Keeling) Island). Det tar Ca. 12 timer og 55 minutter å fly til Cocos (Keeling) Island Flyplass, med en avstand på ca. 10948 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Norge og Kokosøyene. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Oslo og Kokosøyene. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.