Hjem » Oslo Gardermoen Flyplass » Flytid OSL-COHvor lang tid tar det å fly til Colombia fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge?
Den lufthavnen som ligger nærmest Oslo Gardermoen Flyplass (Oslo) er El Dorado Luis Carlos Galan Sarmiento Internasjonale Flyplass (Bogotá). Det tar Ca. 12 timer og 15 minutter å fly 9292 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og El Dorado Luis Carlos Galan Sarmiento Internasjonale Flyplass i Colombia.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Oslo Gardermoen Flyplass er Puerto Rico Flyplass (Puerto Rico). Det tar Ca. 12 timer og 40 minutter å fly til Puerto Rico Flyplass, med en avstand på ca. 9616 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Norge og Colombia. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Oslo og Colombia. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.