Hjem » Oslo Gardermoen Flyplass » Flytid OSL-GD

Flytid fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge til Grenada (GD)Hvor lang tid tar det å fly til Grenada fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge?
Den lufthavnen som ligger nærmest Oslo Gardermoen Flyplass (Oslo) er Maurice Bishop Internasjonale Flyplass (Grenada). Det tar Ca. 9 timer og 45 minutter å fly 7909 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Maurice Bishop Internasjonale Flyplass i Grenada.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Oslo Gardermoen Flyplass er Maurice Bishop Internasjonale Flyplass (Grenada). Det tar Ca. 9 timer og 45 minutter å fly til Maurice Bishop Internasjonale Flyplass, med en avstand på ca. 7909 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Norge og Grenada. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Oslo og Grenada. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.