Hjem » Oslo Gardermoen Flyplass » Flytid OSL-GI

Flytid fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge til Gibraltar (GI)Hvor lang tid tar det å fly til Gibraltar fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge?
Den lufthavnen som ligger nærmest Oslo Gardermoen Flyplass (Oslo) er Gibraltar Internasjonale Flyplass (Gibraltar). Det tar Ca. 4 timer og 20 minutter å fly 2920 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Gibraltar Internasjonale Flyplass i Gibraltar.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Oslo Gardermoen Flyplass er Gibraltar Internasjonale Flyplass (Gibraltar). Det tar Ca. 4 timer og 20 minutter å fly til Gibraltar Internasjonale Flyplass, med en avstand på ca. 2920 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Norge og Gibraltar. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Oslo og Gibraltar. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.