Hjem » Oslo Gardermoen Flyplass » Flytid OSL-GU

Flytid fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge til Guam (GU)Hvor lang tid tar det å fly til Guam fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge?
Den lufthavnen som ligger nærmest Oslo Gardermoen Flyplass (Oslo) er Antonio B. Won Pat Internasjonale Flyplass (Agana). Det tar Ca. 12 timer og 45 minutter å fly 10848 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Antonio B. Won Pat Internasjonale Flyplass i Guam.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Oslo Gardermoen Flyplass er Antonio B. Won Pat Internasjonale Flyplass (Agana). Det tar Ca. 12 timer og 45 minutter å fly til Antonio B. Won Pat Internasjonale Flyplass, med en avstand på ca. 10848 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Norge og Guam. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Oslo og Guam. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.