Hjem » Oslo Gardermoen Flyplass » Flytid OSL-JM

Flytid fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge til Jamaica (JM)Hvor lang tid tar det å fly til Jamaica fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge?
Den lufthavnen som ligger nærmest Oslo Gardermoen Flyplass (Oslo) er Norman Manley Internasjonale Flyplass (Kingston). Det tar Ca. 10 timer og 5 minutter å fly 8168 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Norman Manley Internasjonale Flyplass i Jamaica.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Oslo Gardermoen Flyplass er Norman Manley Internasjonale Flyplass (Kingston). Det tar Ca. 10 timer og 5 minutter å fly til Norman Manley Internasjonale Flyplass, med en avstand på ca. 8168 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Norge og Jamaica. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Oslo og Jamaica. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.