Hjem » Oslo Gardermoen Flyplass » Flytid OSL-KM

Flytid fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge til Komorene (KM)Hvor lang tid tar det å fly til Komorene fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge?
Den lufthavnen som ligger nærmest Oslo Gardermoen Flyplass (Oslo) er Prince Said Ibrahim Internasjonale Flyplass (Moroni). Det tar Ca. 10 timer og 25 minutter å fly 8472 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Prince Said Ibrahim Internasjonale Flyplass i Komorene.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Oslo Gardermoen Flyplass er Prince Said Ibrahim Internasjonale Flyplass (Moroni). Det tar Ca. 10 timer og 25 minutter å fly til Prince Said Ibrahim Internasjonale Flyplass, med en avstand på ca. 8472 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Norge og Komorene. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Oslo og Komorene. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.