Hjem » Oslo Gardermoen Flyplass » Flytid OSL-LB

Flytid fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge til Libanon (LB)Hvor lang tid tar det å fly til Libanon fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge?
Den lufthavnen som ligger nærmest Oslo Gardermoen Flyplass (Oslo) er Beirut–Rafic Hariri Internasjonale Flyplass (Beirut). Det tar Ca. 5 timer å fly 3424 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Beirut–Rafic Hariri Internasjonale Flyplass i Libanon.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Oslo Gardermoen Flyplass er Beirut–Rafic Hariri Internasjonale Flyplass (Beirut). Det tar Ca. 5 timer å fly til Beirut–Rafic Hariri Internasjonale Flyplass, med en avstand på ca. 3424 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Norge og Libanon. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Oslo og Libanon. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.