Hjem » Oslo Gardermoen Flyplass » Flytid OSL-MN

Flytid fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge til Mongoliet (MN)Hvor lang tid tar det å fly til Mongoliet fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge?
Den lufthavnen som ligger nærmest Oslo Gardermoen Flyplass (Oslo) er Chinggis Khaan Internasjonale Flyplass (Ulan Bator). Det tar Ca. 7 timer og 35 minutter å fly 5824 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Chinggis Khaan Internasjonale Flyplass i Mongoliet.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Oslo Gardermoen Flyplass er Chinggis Khaan Internasjonale Flyplass (Ulan Bator). Det tar Ca. 7 timer og 35 minutter å fly til Chinggis Khaan Internasjonale Flyplass, med en avstand på ca. 5824 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Norge og Mongoliet. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Oslo og Mongoliet. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.