Hjem » Oslo Gardermoen Flyplass » Flytid OSL-MP

Flytid fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge til Nord-Marianene (MP)Hvor lang tid tar det å fly til Nord-Marianene fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge?
Den lufthavnen som ligger nærmest Oslo Gardermoen Flyplass (Oslo) er Saipan Internasjonale Flyplass (Saipan Island). Det tar Ca. 12 timer og 40 minutter å fly 10714 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Saipan Internasjonale Flyplass i Nord-Marianene.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Oslo Gardermoen Flyplass er Saipan Internasjonale Flyplass (Saipan Island). Det tar Ca. 12 timer og 40 minutter å fly til Saipan Internasjonale Flyplass, med en avstand på ca. 10714 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Norge og Nord-Marianene. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Oslo og Nord-Marianene. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.