Hjem » Oslo Gardermoen Flyplass » Flytid OSL-MU

Flytid fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge til Mauritius (MU)Hvor lang tid tar det å fly til Mauritius fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge?
Den lufthavnen som ligger nærmest Oslo Gardermoen Flyplass (Oslo) er Sir Seewoosagur Ramgoolam Internasjonale Flyplass (Plaisance). Det tar Ca. 11 timer og 45 minutter å fly 9898 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Mauritius Flyplass i Mauritius.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Oslo Gardermoen Flyplass er Sir Seewoosagur Ramgoolam Internasjonale Flyplass (Plaisance). Det tar Ca. 11 timer og 45 minutter å fly til Mauritius Flyplass, med en avstand på ca. 9898 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Norge og Mauritius. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Oslo og Mauritius. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.