Hjem » Oslo Gardermoen Flyplass » Flytid OSL-PHHvor lang tid tar det å fly til Filippinene fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge?
Den lufthavnen som ligger nærmest Oslo Gardermoen Flyplass (Oslo) er Ninoy Aquino Internasjonale Flyplass (Manila). Det tar Ca. 12 timer og 45 minutter å fly 9666 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Ninoy Aquino Internasjonale Flyplass i Filippinene.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Oslo Gardermoen Flyplass er Cesar Lim Rodriguez Flyplass (Taytay Sandoval). Det tar Ca. 13 timer og 5 minutter å fly til Cesar Lim Rodriguez Flyplass, med en avstand på ca. 9930 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Norge og Filippinene. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Oslo og Filippinene. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.