Hjem » Oslo Gardermoen Flyplass » Flytid OSL-PK

Flytid fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge til Pakistan (PK)Hvor lang tid tar det å fly til Pakistan fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge?
Den lufthavnen som ligger nærmest Oslo Gardermoen Flyplass (Oslo) er Islamabad Internasjonale Flyplass (Islamabad). Det tar Ca. 6 timer og 55 minutter å fly 5280 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Islamabad Internasjonale Flyplass i Pakistan.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Oslo Gardermoen Flyplass er Islamabad Internasjonale Flyplass (Islamabad). Det tar Ca. 6 timer og 55 minutter å fly til Islamabad Internasjonale Flyplass, med en avstand på ca. 5280 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Norge og Pakistan. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Oslo og Pakistan. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.