Hjem » Oslo Gardermoen Flyplass » Flytid OSL-PR

Flytid fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge til Puerto Rico (PR)Hvor lang tid tar det å fly til Puerto Rico fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge?
Den lufthavnen som ligger nærmest Oslo Gardermoen Flyplass (Oslo) er Luis Muñoz Marín Internasjonale Flyplass (San Juan). Det tar Ca. 9 timer og 20 minutter å fly 7526 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Luis Muñoz Marín Internasjonale Flyplass i Puerto Rico.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Oslo Gardermoen Flyplass er Luis Muñoz Marín Internasjonale Flyplass (San Juan). Det tar Ca. 9 timer og 20 minutter å fly til Luis Muñoz Marín Internasjonale Flyplass, med en avstand på ca. 7526 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Norge og Puerto Rico. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Oslo og Puerto Rico. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.