Hjem » Oslo Gardermoen Flyplass » Flytid OSL-PY

Flytid fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge til Paraguay (PY)Hvor lang tid tar det å fly til Paraguay fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge?
Den lufthavnen som ligger nærmest Oslo Gardermoen Flyplass (Oslo) er Silvio Pettirossi Internasjonale Flyplass (Asunción). Det tar Ca. 13 timer og 20 minutter å fly 11330 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Silvio Pettirossi Internasjonale Flyplass i Paraguay.

Den lufthavnen som ligger lengst vekk fra Oslo Gardermoen Flyplass er Silvio Pettirossi Internasjonale Flyplass (Asunción). Det tar Ca. 13 timer og 20 minutter å fly til Silvio Pettirossi Internasjonale Flyplass, med en avstand på ca. 11330 kilometer.

Vi har kun utvalgte lufthavner med i oversikten. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Norge og Paraguay. Vær oppmerksom på at det kan være avvik eller regler som gjør at flyselskapet velger en annen rute mellom Oslo og Paraguay. Vind- og værforhold kan også være avgjørende for reisetiden. Sjekk alltid opplysningene med flyselskapet før avreise.